szombat

Nagyon nagyon FONTOS

Sziasztok.
Nem tudom ki az aki a chatba írt és a nevét fel nem vállalva mondott dolgokat de megmondom gyönyörű ember. Hogy képes mások munkáját fikázni. Talán ő jobb? Nekem ez az életem egy része és nagyon a szívemhez nőt. Lehet hogy nem tudok jó képeket szerkeszteni de attól még nem kell fikázni azt amit csinálok. Ha valakinek nem tetszik a blog nem kell bejönni és olvasni. Azt hiszem sosem bántottam senkit sem. És az idézete lehet hogy a nettről szettem és lefordítva feltettem de sosem mondtam hogy az enyém. Amit írok az az enyém. Ha nem tetszik valami mond meg de vállald fel hogy ki vagy mert ez szerintem gusztustalan. Én a szívemet lelkemet beleteszem ebbe a blogba minden egyes négyzetcentiméterébe. Nem tudom ki vagy de vállald már fel a véleményed.

9 megjegyzés:

  1. Figyel!! Teljes mértékben igazad van, nem kell az ilyenekkel foglalkoznod mert mindenkinek van egy két ellensége, kritikusa, ha igazán jo valamiben.. szóval fel a fejjel, és tudd, sokan állnak mögötted, még ha nem is komizik mindenki.. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Köszönöm és tudom.
      Valóban nem kellene velük foglalkoznom. :)Imádlak. És köszönöm hogy mindig kiállsz értem :)

      Törlés
  2. Szia! :)
    Ne idegesítsd magad ilyeneken! Egyszer-kétszer előfordulhat, hogy ilyen történik, neked csak annyi a dolgod, hogy megköszönöd, hogy kifejtette a véleményét - mert ez is annak számít!
    A névvel kapcsolatban, legközelebb, lehet, hogy oda ír egy pl. Niki-t, Dori-t, de akkor sem tudsz meg róla többet - lehet, nem valódi név!
    Köztünk szóljon az én nevem is csupán egy művész név - sok ismerősöm Blair-nek hív, facen is ott van ez a név, de ez akkor sem az igazi nevem!
    Nah, ha mar írok, akkor kifejtem a véleményem! ;)
    Szeretem a blogod olvasni, nekem nincs vele semmi bajom! Szépen fogalmazol, jól megírod a karaktereket!
    Sok sikert és ne vegye kedved egy olyan kritika író, aki meg a nevet se fedi fel!
    Puszi, BL :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Köszönöm. Valóban ez is vélemény. De ha kifejti nem azt mondom hogy az igazi nevét mondja meg mert úgysem fogja mindenkinek legalábbis a többségnek művész neve van. De az alapján is tudjuk hogy ki kicsoda. Sebaj. Ilyenkor jövök rá mindig hogy mennyien is vannak akik szeretik az amit csinálok. Köszönöm hogy elmondtad a véleményed. :)
      Puszi
      Beky

      Törlés
  3. Szerintem hagyd a fenébe az egészet,és ne is vedd figyelembe amit a masik irt.Még arra sem vette a fáradságot,hogy felválalja a kilétét.Szavakkal könnyü dobálozni.Kiváncsi vagyok eddig ő mit alkotott.
    Nekem nagyon tetszik a történet és az is,hogy feltöltöd Kris ruháit,igy könnyebb elképzelni nekünk is azt amit neked.
    Remélem,hogy egy kritika nem fog majd változtatni a történet menetén.Én nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra és nekem ugy tetszik minden ahogy van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Köszönöm.
      Sokan mondják hogy ne figyeljek rá, és ezt kellene tennem. De nem tudom. Én imádom azt amit csinálok és mikor meglátom hogy egy ember aki fel sem vállalja a kilétét olyanokat mond akkor az mindig rosszul esik. Mondja el a véleményét arról amit írok és azzal tudok javítani. Tudom hogy sok hibám van.
      A ruhák érdeme a húgomat illeti aki a szövegeimben szereplők sztájlisztja lett. :D Már több ezer ruha van rajta a gépemen úgyhogy van miből válogatni.
      Köszönöm hogy elmondtad a véleményed. Sokat jelentett nekem. :)
      Puszi

      Törlés
  4. Szia!! Ne foglalkozz vele, irigy és kész! :) Puszi: Szabsa

    VálaszTörlés
  5. Szia!!!
    Én csak ismételni tudom az elöttem szólókat!!!
    Sz@rj a fejére azt cshőőő!!! :D :D
    Mi szeretünk és azt is amit csinálsz,a többi szerintem nem számít!!!

    Puszi: Hajnesz <3

    VálaszTörlés