csütörtök

8.Fejezet.

Sziasztok! 

Meghoztam a következő fejezetet. Nem tudom, hogy miért teszi a vonalakat, amik a párbeszédeket jelzi ki a vonalra, de nem tudok vele semmit sem csinálni bocsi. Remélem, hogy attól függetlenül még tetszeni fog a fejezet. :) 

Nagyon szépen köszönöm a pipákat és a komikat az előző fejezethez. Remélem, hogy ehhez is legalább annyit kapok, mint a múltkorihoz :)

Remélem Timi, hogy ebbe a fejezetbe megérted az okot amiért Rob nem hiszi, el Kellenek azt, amit mond. 
Jó olvasást. :) 








8. Fejezet.    

       
T… szemszöge:

Muszáj elmondanom neki, ha ezt megtudja… El sem hiszem, hogy ennyi év után pont én fogok vele találkozni és még csak meg sem ismer. El sem tudom hinni. Nem lennék a helyébe, mert amit kapni fog azt még egy férfinak is nehéz lenne kibírni.

De egy cseppnyi sajnálat sincs, bennem megérdemli. Míg ő vígan éli mindennapjait nem is sejti, hogy mennyi szenvedést okozott neki. Lehet, hogy először nekem is foglalkoznom kellene vele. Tudnák mit csinálni, hisz be kell vallanom nagyon dögös. De nem, nem lehet ő csak is az övé, ha hozzá nyúlnék biztos, hogy kinyírna, és nem azért mert attól fél, hogy baja esik, hanem azért mert hosszú szenvedések árán szeretné megbosszulni azt, amit tett vele.

A telefonért nyúltam majd beütöttem a számot, amit már igen csak jól tudtam. Fel emeletem a telefon a fülemhez majd vártam. Mindenki csak arra várt, hogy majd valamelyikünk telefonál, és akkor minden elkezdődik. Kicsörgött a telefon egyszer majd a másodikat már meg sem várta mert egy férfihang csengett fel.

-          Mond.

-          Megvan. – A vonal túloldaláról semmit sem lehetett hallani csak az egyre gyorsuló légzést. - Hol vagy most? – kérdeztem még csak pár napja szökött meg így folyton menekülnie kell, sohasem lehet tudni, hogy éppen hol, rejtőzködik és biztos voltam benne, hogy most sem fogja megmondani.

-          Ne csinálj semmit értetted? Majd én telefonálok. Te csak figyeld, mindent tudni akarok róla még azt is, hogy mit eszik reggelire, és hogy mit álmodik értetted? – Kerülte ki a kérdésemet. Hangja izgatott és sürgető volt.

-          Igen értettem. Mint ha az árnyéka lennék, úgy fogom követni. – mondtam majd halottam, hogy éppen bele akar szólni ezért gyorsan folytattam. – Nem kell aggódnod semmit nem fog észrevenni. Olyan lesz, mintha a tökéletes kis élete boldogan folytatódna. – sohasem titkoltam előle hogy mennyire nem kedvelem, amit őszinte örömmel fogadott. Így legalább nem tudom majd megsajnálni, amikor oda kerül a sor.

-          Ne feledd ő az enyém. És azt akarom, hogy szenvedjen, ha érted, hogy mire gondolok. . – mondta majd válaszomat meg sem várva letette.

Az biztos, hogy mostantól nem fogja ismerni azt a szót, hogy nyugodt élet.


Rob szemszöge:



-          Csak azért jöttem, hogy gratuláljak. – mondta kedvesen Vic felé nézve. Nővérem azonnal megölelte Kris aki meg sem lepődve ezen, viszonozta az ölelést.

-          Köszönöm. – mondta mosolyogva nővérem. Úgy látszik, le sem lehet ma vakarni róla ezt a vigyort. – Miután elengedte Krist, mellé álltam és úgy néztem Kris csodás arcára, ami csak úgy ragyogott a boldogságtól.

Hihetetlen gyorsasággal telet el ez a nap. Nem csak Vicnek volt ez egy boldog nap, hanem nekem is. Valamiért úgy érzem, hogy Kris valóban nagyon fontos nekem. Talán mégis van abban valami, amit Kell mondott? Nem az nem lehet igaz valahogy nem tudtam úgy nézni a dolgokat, hogy engem akár valaki igazán szerethet. Hirtelen egy régi emlék villant fel elmémben.

„ Téged nem fog senki sem szeretni sohasem. Hogy is gondolhattál ilyet? A szerelem egy olyan dolog, ami csak az arra méltók érdemelhetik meg és te nem vagy olyan. – Körte a szavakat felém. Tudtam, hogy igaza van, én sohasem lehetek szerelmes és én sem érdemlem meg. Utálom az életet, a szerelmet és ezt a nőt is. – Tudom, hogy most az jár a fejedben, hogy mennyire utálsz, de hidd, el ez akkor sem segít semmin.”

Mindig ugyan ezek a szavak járnak a fejemben és nem tudok mit tenni ellenük. Ez olyan, mint az időjárás, az ellen sem tehetsz semmit. Kristen csak barát és én nem érdemlek ennél többet.

Lefeküdtem az ágyamra, majd a plafont kezdtem el tanulmányozni és mintha csak valóság lenne megjelent előttem az arca. Azok a gyönyörű szemek sohasem tudtak elengedni mindig fogvatartottak akár csak egy örvény melyből nem tudsz szabadulni. Hirtelen felültem majd megdörzsöltem a szeme.

Hiába is tagadom én…



Kris szemszöge:



-          El sem hiszem, hogy ilyen jól sikerült. Olyan aranyosak voltak. Látszik, hogy szeretik egymást. Jaj, milyen jó is lehet megtalálni azt, akit igazán, szeretsz a nagy Őt. – Áradozott Nikki, akit mind mosolyogva halhattunk kivéve Petert, mert ő az irodájában volt.

-          Igen tényleg jó lehet. – mondta Matt, is majd lopva Nikki felé pillantott, aki éppen egy asztalról pakolt le.

-          Szerintem meg nem kellene ilyen fiatalon összeházasodniuk. Az a nő biztos valamivel elcsavarta a pasi fejét, ha már ilyen fiatalon megnősül. Én a helyébe még biztos, hogy kiélvezném az életet. Mert ezen túl aztán nem csajozhat, mert otthon várja majd a felesége. – mondta Adam, miközben épp a poharakat szedte össze. Észre sem vette, hogy a mondata végére mindannyian hitetlenkedve nézzük. Nem is gondoltam volna, hogy Adamnak ez a véleménye. Mivel egyikünk sem válaszolt ezért felnézett.

-          Most mi van? Nem kell így nézni. Vagy nekem nem is lehet véleményem? – rá se ismertem mintha nem is ő lenne itt.

-          De persze lehet. Csak nem tudtuk, hogy te így vélekedsz a házasságról. – mondta Liz kedvesen, majd mindannyian folytattuk a pakolást.

Miután végeztünk, mindenki elindult összeszedni a dolgait, hogy aztán hazamehessünk a puha ágyikóba.

Amint hazaértem nem foglalkozva semmivel mentem a fürdőbe, hogy egy jó forró zuhanyt vegyek. Nikki addig megetette Nielt. Nagyon jól esett az a forró fürdő és habár gyorsra terveztem a forró víz elcsábított és vagy egy órán át folyattam magamra a vizet. Egy törölközőt csavartam magamra, majd megmostam a fogam, kifésültem a hajam és egyenesen a gardróbhoz mentem, hogy valami kényelmes pizsamát keressek.

Miután sikeresen felöltöztem és lefeküdtem éppen azon voltam, hogy mély állómba merüljek és kipihenjem a napi fáradalmakat, amikor a telefonom hangos csörgésbe kezdett. Kezemet felemelve kezdtem el tapogatózni az éjjeliszekrényen ahol nemsokára meg is találtam a keresett tárgyat, ami vadul rezgett a kezembe jelezve, hogy valaki igencsak keres.

Megnyomtam a hívás gombot, majd a fülemhez emeletem és vártam, hogy valaki megszólaljon a vonal túlsó felén.



12 megjegyzés:

  1. Szia!
    Húú ez most kezd igazán érdekes lenni! Nagyon jó lett a feji, remélem, h a következő is ilyen élvezetes lesz, már várom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a komit.
      Megpróbálom majd a következőt is érdekessé tenni. :) :)

      Törlés
  2. Szia!

    Nem kicsi zavar van bennem.
    Eddig minden jó volt, kezdett alakulni valmi közöttük, erre kezd rosszra fordulni az életük vagy csak egyiküké?

    A volt barátja akar ártani Krisnek? Vajon mit ártott neki Kris? Ki lehet aki a háttérből adja az információt?
    És vajon ki mondta Robnak hogy nem érdemli meg a szerelmet?

    Ez a fejezet megannyi kérdést vet fel a történetben.

    Siess a folytatással.

    Nóci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a komit.
      Valóban sok kérdés merült fel amire lassacskán majd választ is kaptok.
      :) :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett :D ez a feji is mint mindeggyik :) puszi Encykeeeh :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a komit.
      Örülök, hogy tetszett.

      Törlés
  4. Jajj Beky pont itt abbahagyni????
    AZ a bizonyos "T" olyan mint egy pincsi kutya, remélem nem fogják tudni bántani azt akit szeretnének.
    Szegény Rob, ki mondhat olyat valakinek, hogy nem érdemli meg a szerelmet?
    Szegények, éppen történhetne közöttük valami, erre belép ez a bizonyos "T" és akit felhívott. Hát Beky, te aztán tudod csavargatni a szálakat.
    Siess a kövivel, már tűkön ülök!!!
    Puszi: Lexy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a komit neked is.
      Az biztos hogy ezek a dolgok mellett Rom és Kris kapcsolata tovább alakul.
      Csak az a kérdés hogy milyen irányba.
      Sietek vele.
      Puszi

      Törlés
  5. Szia!
    Tetszett ez a feji is.
    Bár... alig történt benne valami...
    Ezzel csak azt érted el, hogy nagyon kíváncsi lettem és legalább egy hetet kell várni frissre, hogy többet tudjak meg a dolgokról...
    Mégis ki ez a 'T'?? És mégis ki mondta Robnak azt a baromságot, hogy senki nem fogja szeretni??? Olyan kedves és aranyos és jóképű, stb, méghogy nem szereti majd senki... Na majd Kris! :D
    Na és mire jött rá Rob? Arra hogy beleszeretett Krisbe? És ki telefonált Krisnek??
    Háát hirtelen ennyi kérdésem van. ^^ Már most szeretem ezt a törit. Jól indul... Kíváncsi vagyok mik fognak még történni...
    Nagyon várom a kövit!!
    Puszi, Orsy

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen a komit.
    Majd megpróbálok vele sietni. Sajnos a kérdéseidre nem adhatok választ ugyanis akkor szinte már semmi érdekes sem lenne. Viszont aki szeretne feltehet kérdéseket amikre szívesen válaszolok ha tudok azonban nem mondhatok konkrét válaszokat némelyik kérdésre de próbálkozni lehet hátha mégis :) :) Tudom ez így nagyon gonosz.
    Viszont ha ezeket a kérdéseket komolyan megszeretnéd tudni az egyikre választ adok. :) És ez bárki másnál is így van :)
    Puszi. :)

    VálaszTörlés
  7. szia!! :)

    Nagyon tetszik!! :) tuti lesznek még itt furcsa,váratlan fordulatok :) nagyon várom a kövit!! :) <3

    puszi: Hajnesz <3

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen a komit.
    Örülök hogy tetszett. :)
    Igen lesznek :)
    Sietek a kövivel. :)

    VálaszTörlés