szerda

6. Fejezet.

Sziasztok.
Hozam a következő fejezetet, ami egy kicsit rövidebb, de így sokkal gyorsabban tudom őket hozni habár most beteg lettem, de azért remélem, hogy így is tudom majd hozni a kövit. Na de nem is akarok itt panaszkodni. Annyira örülök annak, hogy most hamarabb tudom hozni a fejezetet.
Nagyon köszönöm a komikat azoknak, akik írtak. Nagyon jól esett m,ég ha csak páran is voltatok akik írtak. És köszönöm még a pipákat is :)
Imádom azt az érzést, mint amikor meglátom a komijaitokat és a pipákat.
Nagyon köszönöm:)

Jó olvasást.


ui: A komik sokat segítenének abban, hogy hamarabb tudjam hozni a következőt, ami szerintem és a barátnőim szerint is nagyon jó lesz. De ti tudjátok, hogy mennyit szeretnétek várni :)





6. Fejkezet.


Rob szemszöge:


Ledöbbenve néztem Krist amint a konyha félé haladt. Ez a nő aztán nem semmi. Mosolyodtam el. A fiúk köpni - nyelni nem tudtak. Egy percre még én is elhittem azt amit mondott, pedig én ott voltam. Hangosan felnevettem, amire a fiúk mind rám kapták a fejüket és értetlenül néztek rám.


-          Nem mondod, hogy ti már… - nézett rám Jakson. Én csak elmosolyodtam majd leszállva a bárszékről elindultam az asztalunk felé magukra hagyva őket.
Lizzyt pillantottam, meg aki most érkezett meg, odamentem hozzá majd szorosan megöleltem. Köztünk mindig is nagyon jó volt a kapcsolat. Számomra sohasem volt az ciki, hogy a családomat ennyire szeretem.


-          Szia – mondtam neki amikor már elengedtem.
 
-          Szia – köszönt vissza kedvesen majd a vállam felett elnézett. – Az ott Kris? - Kérdezte, amire én is megfordultam.


 Kris lépett ki a konyha lengőajtaján. Igazából még csak most tudtam megnézni. Egy nagyon nagy magas sarkú cipőt viselt mely még jobban kiemelte fehér farmerba zárt hosszú lábait. A dereka nagyon vékony volt mégis ez valahogy még szebbé tette, amit a fekete kötény igen csak kiemelt. Fehér inget viselt, ami egy cseppet szerintem túlságosan is ki volt gombolva.


-          Rob – halottam meg nővérem hangját.
 
-          Ja igen ő az. Itt dolgozik. – Mondtam.
 
-          Nem is mondtad. – nézett rám.


Tegnap miután hazamentem nagyon sokat beszélgettünk és azt is elmondta, hogy nagyon szimpatikus  neki Kristen, amit meg is értek hisz kinek nem, még a fiúknak is akik még mindig a pultnál ültek. Őszintén örültem amikor Lizzy ezt mondta hisz úgy érzem Kris nagyon jó barátom lett ilyen rövid idő alatt.


-          Mert nem tudtam, hogy ide jövünk. – mondtam.
 
-          Értem. Megyek, köszönök neki. – mondta majd már el is indult.



Kris szemszöge.


Ismét a pult mögé léptem ahol még a négy fiú ott volt és igen csak beszélgettek, majd amikor megláttak elhallgattak.


-          Ugyan fiúk ti sem gondolhatjátok komolyan azt amit mondtam! – néztem rájuk mosolyogva.


-          Nem mondod, hogy te most csak szívattál minket! – mondta Tayler.
Én csak bólintottam. Még én sem hittem, hogy beveszik azt, amit mondok. Sohasem tudtam valami jól hazudni, de ezek szerint javulok.


-          Ezt nem hiszem el, hogy átvertél! - döbbent le Kellan. Mosolyogva bólintottam, amire még elképedtebb lett majd elkezdett nevetni.


-          Tudtam én, hogy Rob nem ilyen. – mondta még mindig nevetve.


-          Nem is ismertük még őt. Én tudtam is hogy nem igaz. – mondta Tom, de mindenki tudta, hogy valójában ez nem így van.

-          Ja persze haver – lökte meg Tayler Tomot.
 
-          Szia Kris - halottam meg egy hangot, amire fel is kaptam a fejem. Lizzy állt ott és mosolygott. Habár még nem volt alkalmam vele sokat beszélgetni már most tudom hisz látszik rajta, hogy milyen kedves egy ember.


-          Szia – köszöntem neki félszegen miközben kimentem a pult mögül, azonban Lizzy szorosan megölelt. Meglepődve néztem Robra aki velem szemben állt és csak vigyorgott.


-          Valamikor el kell velem jönnöd vásárolni most, hogy Rob barátja vagy. – meglepődve néztem rá. Nem sok ember szokott ilyen közvetlen lenni.


-          Rendben – mondtam kicsit félszegen.


-          Nocsak, ki van itt. Csak nem a mindig tökéletes és csinos Lizzy Pattinson. – szólalt meg Tom.


-          Tom tudod, hogy nálam ez nem válik be. – mondta Lizzy amire csak felnevettem.


-          Na, én megyek Vic-hez – mondta Lizz majd már el is tűnt.


-          Hát haver ezt bebuktad. – veregette háton Jason Tomot.


-          Tom mondtam már Lizzy soha sem adja be a derekát. – mondta Rob. És tudom, hogy már az ovi óta tetszik, de ez akkor sem fog változni. – mondta.


Ez az este egyszerűen hiper gyorsasággal telt el. Nagyon jól éreztem magam a fiúk társaságában. Talán azért is találom meg velük a közös hangot, mert van két bátyám, amit bevallok, nagyon nehéz volt őket kibírni, de ahogy egyre nőttünk egyre jobban megértettük egymást. Most már azt hiszem bevallhatom, hogy a fiúk társaságában jobban érzem magam, mint a lányokéban. Inkább elmegyek vezetni, mint vásárolni. Imádom a száguldozást persze ezt a bátyáim sosem nézték jó szemmel, de nem tudtak ellene semmit sem tenni.
Rob és a fiúk nagyon jól elszórakoztattak ma este, persze emellett nekem dolgozni is kellett és ameddig ők a vacsorájukat ették én Nikkivel beszélgettem.

-          Nem hittem volna, hogy itt találkoztok! – mondta mosolyogva.


-          Én sem – válaszoltam.


-          Képzeld Matt elhívott randira.


-          Tényleg? De hát ez fantasztikus! – örültem meg ennek a hírnek. Nikki és Matt nagyon jó párt alkotnának a személyiségük is ugyanolyan, mindketten nyugodtak. És már Nikkinek is ki jár a boldogság. Szegény nagyon régóta nem járt senkivel, az utolsó kapcsolata nem volt éppen viszálytalan. Ebben is sorstársak vagyunk.

-          Igen valóban az. Először azt sem tudtam, hogy mit mondjak.


-          De ugye igent mondtál?


-          Persze. Bolond lettem volna nemet mondani. Tudod nagyon megkedveltem. De nem akarok koppanni. – hangja szomorúságról és kétségbeesésről árulkodott.


-          Figyelj Matt - et már nagyon régóta ismerjük és tudod, hogy milyen ember. Sohasem tudna hozzád rossz lenni. – néztem a szemébe.


-          Tudom de…


-          Nincs, semmi de. Figyeld, meg hogy ő más lesz. – te szerencsés vagy. – Nem kell rögtön az első randi után járnod vele, először csak ismerkedjetek.


-          Köszönöm – ölelt meg szorosan.


-          Nincs mit - mondtam majd elengedett és már ment is azonban nem maradtam sokáig egyedül.




6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon jó. Örülök hogy Nikki és Mat randizik.

    A fiúkat jól rászedte Kris és még Tom beszólása hogy tudta hogy Rob nem olyan. Na persze.

    Vajon ki lehet aki bement Kris-hez? Adam ? Vagy esetleg Rob? Bármelyikőjük megy be hozzá mit mond?


    Nóci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Köszönöm a komit.
      A kérdéseidre választ kapsz a következő fejezetből ezért, most nem mondom el mert lelőném a poént. Persze ha egy kicsit több komi lenne hamarabb megkapnád te is a kérdéseidre a választ. :)
      Nagyon köszönöm a komit még egyszer :)

      Törlés
  2. Szia Bekym!
    Imádtam! :D Folyton kíváncsivá teszel. Már alig várom a kövit, hogy olvashassam.
    Nagyon tetszett, hogy Kris ilyen furfangos, és az is, hogy Nikki végre talált magának valakit.
    Jajj, annyira várom már, hogy Kris és Rob végre összejöjjenek. Remélem nem húzod sokáig, de ha mégis, akkor is biztos vagyok benne, hogy jól meg fogod oldani. Egyszerűen imádom amit csinálsz.
    Puszi: Lexy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Köszönöm szépen a komit.
      Örülök neki, hogy tetszett. Nemsokára az is bekövetkezik reméljük, hogy összejönnek.
      Köszönöm még egyszer. :) :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett várom a folytatást amint tudod hozd :D puszikaaa nagyon jó ett csodálatosan tudsz irni :D ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a komit.
      Nemsokára hozom nem kell olyan sokat várni rá. :)
      És nagyon szépen köszönöm :)

      Törlés