szerda

Magyarázat

Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm a fejezethez kapott komikat amiknek nagyon nagyon örültem. Tudom, hogy már lassan itt lenne az ideje a következő fejezetet hozni, de sajnos nem fog menni. Alig van időm amit nagyon utálok, mert írni imádok és olyan jó lenne hozni a kövit hisz még annyi minden hátra van. Azt viszont megígérem, hogy összeszedem magam sietek a suliban is mindent megcsinálni és akkor teljes gőzzel az írásra fogok koncentrálni. Remélem addig kitartotok, és nem pártoltok el. :)
Puszi
Beky

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Érthető, ha nincs időd. Ettől én biztos nem pártolok el. Nemcsak itt de a másik két történetedtől sem. Nagyon szeretem olvasni őket.
    Nekem van még egy kis szabadidőm, de lassan beindul a bolondulás az egyetemen, de mindig feljövök, hogy van e hír a friss fejezet felől.
    Kíváncsian várom hogy alakítod a sorsukat.
    Türelmesen várok.

    Nóci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy megérted. Tényleg nagyon szívesen hoznám a fejezetet mert nagyon sok dolog áll még előttünk, de sajnos az iskola már csak ilyen és sok időt elvesz, de ezt nem adom fel mert imádom a blogokat. :)
      Puszi
      Beky

      Törlés
  2. Szia!
    Ne aggódj mi várunk :D
    Nyilván a tanulás fontosabb meg a magánéletedet. Szerintem ez érthető!
    Köszönöm,hogy szóltál!(sajnos kevesen teszik ezt meg és egyszer csak eltűnnek...)
    Puszi:Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Köszönöm, hogy vártok. Sajnos most tényleg sok dolog gyűlt össze, de mindenképpen szerettem volna nektek szólni, hogy tudjátok nem tűntem el csak éppen kevés az időm.
      Még egyszer köszönöm a türelmeteket.
      Puszi
      Beky

      Törlés