vasárnap

Olvasd el fontos. !!

Sziasztok.

Tudom lesznek olyanok akik nem olvassák ezt el, de azért remélem, hogy lesznek akik igen.
Tudjátok ez a blog nagyon fontos nekem, épp úgy ahogy a másik kettő is. Az elején minden olyan jól indult, sokan voltatok és én ennek borzasztóan örültem, ám mivel érettségiztem kevesebbszer tudtam fejezetet hozni és talán ez is lett annak az oka, hogy olyan sokan eltűntek innen, amit nagyon sajnálok. Nagyon elszomorít, hogy a fejezetekhez 2-3 komit kapok, de mégis egyben örülök is neki ahogy a pipáknak is. Éppen ezért próbálok ez   ellen tenni, amiben remélem ti is benne lesztek. És habár nem biztos, hogy azért vagytok kevesen mert ritkán jött a fejezet, hanem lehet, hogy nem igazán írom olyan jó, de akkor mondjátok meg a véleményeteket őszintén. Nos azért, hogy többen legyetek sűrűbben hozom a fejezeteket és remélem, hogy azok akik elmentek majd visszajönnek. Megtehetném, hogy azt mondom jó akkor addig nem hozok több fejezetet amíg ennyien és ennyien nem írtok komit, de nem az a szándékom. Imádom ezt csinálni, ez az életem és csinálni fogom mindaddig míg már senkit nem fog érdekelni, de persze remélem, hogy ez nem lesz :)
Életem a blog írás és nem fogom feladni soha legalábbis addig míg tudom csinálom.
Sokszor érzem azt ha meglátok egy blogot amit csak páran olvasnak, hogy milyen rossz lenne ha velem történne ez meg. És annyira szeretnék ez ellen tenni és meg is teszem amit csak tudok. De ehhez én nem vagyok elég. Írjatok komit ha időtök engedi mert ez minden "írónak" fontos.Remlem akadt olyan aki elolvasta és megfogadja egy részét.
Tudom rohanó világ ez és az idő sem sok de egy szó is sokat jelent. Köszönöm annak aki olvassa az írásom és velem van mindig.
Köszönöm hogy elolvastad.
Puszi
Beky 

15 megjegyzés:

  1. Én szoktam olvasni és nagyon tetszik mindig pipálok de a komikat nem mindig tudom megfogalmazni ezért gyakran csak pipálok!
    De ezen kívül imádom a blogjaidat. Csak nem vagyok az a komi írós fajta. Bocsi.De ne hagyd abba. Van hozzá tehetséged. Köszönöm hogy meghallgattál. És továbbra is hajrá.
    Senkinek nem az a baja hogy nem írsz jót csak lusták vagyunk komit írni.De tudod mit?! Mostantól fogok.
    Puszi.
    @SophieCuCu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Igazán örülök hogy itt vagy és olvasod amit írok. Nagyon aranyos vagy. Velem is van hogy nem tudom mit íjak másoknak. És nem is mindig kell írni. Nem hagyom abba semmi képen sem hisz szeretem csinálni. Köszönöm hogy itt vagy és leírtad a véleményed :)
      Köszönöööööömm :D
      Puszi

      Törlés
  2. Szia!

    Nagyon szeretem olvasni a történeteidet. És szoktam komit írni, amikor le tudom írni amit gondolok, de pipálok is. Szerintem semmi gond azzal ahogyan írod nekem tetszik.
    Nóci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Igen tudom te vagy az egyik aki már nagyon régóta írsz szinte mindig és nagyon szépen köszönöm. Nagyon örülök hogy itt vagy és, hogy tetszik.
      Köszönöm hogy elmondtad a véleményed. :)
      Puszi

      Törlés
  3. Szia!
    Én is szoktalak olvasni és, ha van időm, akkor irok is komit.:) Viszont, ha nincs időm, akkor csak pipálgatok.:) Szóval, egyetértek veled mindenben. ÉS én is próbálok mindenképpen irni neked komit:)
    Millió puszi: Beus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia

      Nagyon szépen köszönöm hogy elolvastad amit iram és hogy megmondat a véleményed. Tudom hogy nincs mindig idő írni de örülök hogy itt vagy és hogy olvasod. Köszönöm szépen még egyszer.
      Puszi

      Törlés
  4. haliho
    Én régóta "olvaslak"
    Most azt írod " hogy többen legyetek sűrűbben hozom a fejezeteket "
    Én nem tudok többen lenni .) írni sem nagyon van időm, olvasni is csak leginkább a hét végén, de pipálni szoktam.
    Az hogy sűrűbben hozod a fejezeteket, engem biztosan örömmel tölt el, mertígy többet olvashatok tőled :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Örülök neki hogy régóta itt vagy. Már annak örülök hogy tudom itt vagy és olvasod. És tényleg tudom hogy van akinek nem sok ideje van és ezt meg is értem. Ahogy azt is hogy nem tudsz többen lenni :) Sűrűbben fogom hozni úgyhogy lesz mit olvasnod. :)
      Köszönöm hogy elmondtad a véleményed.
      Puszii

      Törlés
  5. szia!!

    Én is mindig olvasom amit írsz......és nagyon imádom.
    Pipálni mindig pipálok és amikor csak tudok komizok is,de hát tudod...:D
    Nem mondom azt hogy ne add fel,mert tudom hogy nem fogod,merrrt neked ez tényleg az életed(én már csak tudom) de mi így szeretünk téged és a blogjaidat!!!

    Puszi: Hajnesz :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia

      Na igen te vagy az egyik a sok közül aki tudja mit jelent nekem ez. :) És azt is tudom hogy itt vagy és olvasod.
      Köszönöm tényleg és azt is hogy elmondtad a véleményed :)
      Puszi

      Törlés
  6. hali

    nagyon nagyon szeretlek olvasni s általába komizok is csak sajna nem tudom hogy itt vagy a többin komizok töbet ezért ne haragudj ha van idöm komizok de pipálni mindig pipálok
    üdv
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Semmi baj és köszönöm hogy ide írtál ahogy azt is hogy elmondtad mennyire szereted azt amit írok. Nagyon jól esik az hogy látom mégis vagytok még akkor is ha nem mindig írtok komit. És a pipáknak is nagyon örülök.
      Köszönöm hogy elmondtad a véleményed.
      Puszi

      Törlés
  7. Berosszalkodok ide xD én olvasom ezt a történetet is, bár bevallom kissé már elvesztettem a fonalat (lehet h azért, mert már megint annyit olvasok) őőőőőh én várok vmi izgi részt.. mind RS terén és légyszi -(erről jut eszembe vki egyik rs ficen "létszinek" írta o.O o.O a hideg kirázott(rossz értelemben), hogy majdnem minden bekezdésben volt egy ilyen szó.
    Na bocsi h így elkanyarodtam szval légyszi ne legyen csöpögős RS részek.. és a másik téren is vmi mozgolódást :D :D
    Szilvi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most őszintén szólva meg kell hogy mondjam nem nagyon értem hogy mit mondasz. Vagy talán én vagyok kicsit fáradt de nem tudom hogy mire gondolsz itt.

      Törlés
    2. csak annyit, h történjen valami izgi dolog és RS terén ne váljon csöpögőssé

      Törlés